REDACTIE

Hoofdredacteur Emy ten Seldam (1948) begon haar loopbaan in de uitgeverswereld in 1969 als secretaresse van Paul Kluwer bij uitgeverij N. Kluwer, later Ankh-Hermes, tot 1981. Van 1983 tot 1999 werkte zij als uitgeefassistent, pr- en foreign rights-manager bij uitgeverij Terra. Van 1999 tot 2010 werkte zij als uitgever bij uitgeverij Ankh-Hermes.

Vanaf voorjaar 2013 verzorgt zij de redactie van BRES Magazine.

email: redactie@bres.org


Redacteur, tevens auteur, Jaap Hiddinga studeerde kwantumnatuurkunde en chemie. Hij kreeg in 1993 een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. Hij houdt zich al geruime tijd bezig met het schrijven van boeken en het geven van consulten. Daarnaast geeft hij adviezen over duurzame energiebronnen zoals wind en zon. Hij heeft vele boeken geschreven. In het BRES-fonds verschenen: : Transformatie naar nieuw leven; Voorbij de illusie; Visioenen vanuit de bron; Boeddha en de uil; De verwarde mens; De levensbron; Bronnen van inspiratie; Verzamelde wijsheid; Man, vrouw en zielenbewustzijn en een herziene versie van De laatste stap naar bewustzijn. Ook heeft hij twee boeken geschreven over Schotland: Historisch Schotland en Natuur in Schotland.

email: jaap.hiddinga@btopenworld.com

AUTEURS

Enkele vaste auteurs van BRES:

Jaap Huibers – columnist – is fytotherapeut, organist en Bach-liefhebber. Hij is elke zondagmorgen te beluisteren op RTV Utrecht/Radio M Utrecht en hij heeft een column in het tijdschrift Vruchtbare Aarde. Hij heeft een natuurgeneeskundige praktijk in Amerongen en schreef meer dan 60 Ankertjes over kruiden, alsmede boeken over andere onderwerpen als edelstenen, kernenergie, psychiatrie. Voor vragen is hij telefonisch te bereiken op het nummer: 0343-454980.


Theo Paijmans is auteur, schrijver, bladenmaker en cultuurspecialist. Zijn tweede boek over de uitvinder van vrije energie, John Keely, werd uitgegeven in Amerika en Japan. Zijn artikelen verschijnen met regelmaat in Fortean Times, Gazette Forteenne, Darklore, All Hallows en een aantal blogs. Theo maakt ook publicaties voor musea en culturele instellingen.

theo163@gmail.com